MESAJ. Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect aşteptat de 20 de ani / Las faptele să vorbească, dar voi reacţiona mereu în faţa minciunii – VIDEO

MESAJ. Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect aşteptat de 20 de ani / Las faptele să vorbească, dar voi reacţiona mereu în faţa minciunii - VIDEO
Foto: Mediafax
Publicat: 24/06/2020, 15:04
Actualizat: 24/06/2020, 15:06

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un clip video din care reiese că se asfaltează Prelungirea Ghencea. „Voi reacţiona mereu în faţa minciunii”, a spus ea, după ce fostul consilier general Ciprian Ciucu acuzase abandonarea acestui şantier.

Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect aşteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi, un reprezentant al opoziţiei minte! Un politician din , care a abandonat postul în care l-au trimis bucureştenii pentru o funcţie guvernamentală, spune că pe acest şantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine şi vă las pe dumneavoastră să trageţi concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacţiona mereu în faţa minciunii”, a scris pe Facbook Gabriela Firea.

Ea precizează că la proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane şi Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje, iar dirigenţia de şantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă.

„Şantierul a început în toamna anului trecut şi trebuie să fie gata anul viitor. Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro. Finalizarea Pasajului de la Domneşti, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulaţie. Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura Bucureşti, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primăria Capitalei a pus la dispoziţia CNAIR, încă din anul 2018, toată documentaţia proiectului de lărgire”, a conchis primarul general al Capitalei.

Fotografii în care reieșea că şantierul din Prelungirea Ghencea este abandonat

Fostul consilier general Ciprian Ciucu postase fotografii din care reieşea că şantierul din Prelungirea Ghencea este abandonat.

„Stilul acesta de a minţi oamenii e fabulos. PSD/Firea deschide şantiere ca să arate, chipurile, că muncesc. Apoi le lasă aşa cu anii. Aşa a făcut şi la pasajul Doamna Ghica, aşa fac acum şi la Prelungirea Ghencea. Dă comunicat, pune poze cu santierul, apoi aşa rămâne. Aici nu au mai avansat lucrările de atunci. Oamenii rămân cu şantierul, cu praful. Başca, e o mare minciună, lucrările sunt doar pe un ciot, nu pe toată Prelungirea Ghencea”, a scris pe pagina sa de Facebook Ciucu.

Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi, un reprezentant al opoziției minte! Un politician din “generația nouă”, care a abandonat postul în care l-au trimis bucureștenii pentru o funcție guvernamentală, spune că pe acest șantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine și vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacționa mereu în fața minciunii! La proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje. Dirigenția de șantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor.Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro.Finalizarea Pasajului de la Domnești, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulație. Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura București, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primăria Capitalei a pus la dispoziția CNAIR, încă din anul 2018, toată documentația proiectului de lărgire.#RezultatePentruBucuresteni#Concret #SantiereleCapitei

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 24 iunie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
Ce vedetă din România se iubește cu un puștan cu 22 de ani mai tânăr...
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafă la TV! Ce s-a văzut în direct
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Doar de o secundă a fost nevoie pentru ca Moni să pice în ghearele morții...
De ce nu a fost înmormântată Naomi până acum. Noi detalii cutremurătoare
ANIMAŢIE. Filmul teribilului accident din Timiş, provocat de un şofer de BMW care îşi luase...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
“Sunt viu”. Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Care este starea...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
Cine va fi succesorul lui Putin?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Pleacă de la Știrile Pro TV. Trece la Antena 1 după 26 de ani
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Irina Loghin, indignată de modul în care este tratat Florin Piersic: ”Mai mare bătaie de...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
Astronomii au observat lumina de la unii dintre cei mai vechi quasari din Univers
×